fbpx

Aanmeldingen

Je kan je aanmelden via deze link. Tijdens dit aanmeldproces kan je kiezen welke startdatum jou het beste uitkomt. Wanneer we jouw aanmelding hebben ontvangen, bellen we je voor een kort kennismakingsgesprek. Aanmelden is altijd vrijblijvend!

Deelnemers van PathWays moeten in ieder geval een afgeronde MBO, HBO of WO-opleiding op zak hebben. Daarnaast checken we of de motivatie van een deelnemer overeenkomt met de doelstellingen van het programma.

Inhoud programma

PathWays is oriënterend van aard. Je maakt kennis met diverse facetten binnen de IT-branche, waaronder programmeren. Na het doorlopen van het programma heb je een eigen studie- en loopbaanpad in tech gecreëerd, en weet je welke vervolgstappen je kunt zetten. Je bent na het doorlopen van PathWays dus géén volwaardige programmeur. Dat vereist meer kennis en training.

Met PathWays oriënteer je je op alle facetten van de IT-branche, niet alleen op het onderdeel coderen. Als je zeker weet dat je developer wil worden en je wil meteen keihard aan de slag met coderen, raden wij je aan om met een ander programma mee te doen zoals TechGrounds (full-stack development). Het PathWays-programma is gericht op mensen die in de IT aan de slag willen gaan, maar nog niet zo goed weten waar ze moeten beginnen en welk tech-gebied het best bij hun past.

Het programma is gemaakt voor deelnemers die vijf ochtenden per week beschikbaar zijn. Ben je dat niet? Vernoem dit in je aanmeldproces, en dan kijken we naar de mogelijkheden om flexibel mee te doen. De meeste presentaties en workshops worden opgenomen, dus een deel van het programma kan je terugkijken

Betalingen

In sommige gevallen wel, in andere gevallen niet. Noteer kort je situatie in het aanmeldformulier, en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Ook in dit geval zijn er soms mogelijkheden (vanuit je gemeente of het UWV) om PathWays vergoed te krijgen. Vermeld je situatie in het aanmeldformulier, en dan kijken we samen naar de mogelijkheden.